Típusválaszték

Típusválaszték

Partnereink igényeit és cégautó használati körülményeit egyaránt figyelembe véve segítünk kiválasztani a megfelelő járművet és az Önök számára leginkább optimális szolgáltatáscsomagot. Szolgáltatásunk márkafüggetlen. Kínálatunkban éppúgy helyet kapnak a költséghatékonyság jegyében vásárolható alacsonyabb kategóriájú járművek is, mint ahogy a presztízsértékkel bíró prémiumkategóriás személyautók.

 

Haszongépjárműtől a luxusautókig

A Leier cégcsoport modellpalettája mind az úgynevezett munkaautók, mind pedig a középvezetői járművek tekintetében széleskörű, minden igényt kielégítő. Kínálatunkban olyan típusok is megtalálhatóak, melyek évek óta a népszerűségi listák élén állnak a céges vásárlások kapcsán. Pl. az idei évben teljes mértékben megújult Škoda Octavia, vagy akár az 5 év gyártói garanciával rendelkező Hyundai i30. Nagyon kedveltek továbbá a német márkák, köztük az általunk is forgalmazott BMW modellek. A limuzinok mellett pedig egyre gyakoribbak a sportos szabadidő autók, városi terepjárók iránti igény, mint például a BMW X sorozata, vagy akár a Hyundai Tucson illetve Škoda Kodiaq.

Széles választékkal és népszerű típusokkal állunk Partnereink rendelkezésére a haszongépjárművek piacán is (mint például Ford Transit, Fiat Ducato).